Hvordan farger jeg håret?

Jeg vil ha en forandring. En stor forandring. Derfor vil jeg prøve å farge håret mitt i denne fargen. Men hvordan gjør jeg dette? Jeg har aldri lyktes med å bli blond før, så jeg trenger tips fra dere som klarer dette fra mørkt til lyst. De få gangene jeg prøvde dette i 9. klasse ble det gult/ oransj, men da gadd jeg ikke flere enn 2 hårblekningsmidler. Så jeg tenger hele oppskriften! Hvor lenge den skal sitte i for å få best mulig resultat, hvilke farger som er anbefalt å bruke, og hvor mange ganger jeg må bleke det. Kom gjerne med ekstra tips også, så jeg slipper å miste håret mitt før jeg blir mamma..

Så, send meg gjerne oppskriften i kommentarfeltet { }

 

Bildene er ifra google.Heart Camilla,Mamma til Nathaniel <3

For det første burde du ikke bleike deg når du er gravid! Du kan miste håret,eller du kan få grønt hår.... Masse hormoner i kroppen når man er gravid, så er noe rart som skjer, frisører farget ikke håret heller om du er gravid,spesielt ikke blondt.. for dette har jeg prøvd på :P

Men for å få en fin blod farge brukte jeg : BLONDERING ( fra cubus) den gir en litt mer "grå" farge enn orange:) Bruk helst 2farger,kanskje 3,spørs hvor langt hår du har... Lykke til :)

13.02.2011 - 19:43
URL: http://cnm10.blogg.no
Heart Hilde, mamma til Jamie Leander

Enkelt: gå til frisøren ;)

Du må stripe håret noen ganger, før du farger/bleker hele. Hvis ikke blir det gul/orange.. Det er også viktig at du har pauser mellom gangene du farger det, hvis ikke mister du fargepigmentene i håret. Det skjedde meg, og jeg kunne ikke farge håret med noen hårfarge fordi fargen ikke ville sitte. Måtte ta 2-3 pigmentbehandlinger..

Lykke til, du blir sikker kjempe pen! :)

13.02.2011 - 19:45
URL: http://hbis.blogg.no
Heart Sandra Reegård

Camilla,Mamma til Nathaniel: Takk for svar :)

Hvordan er det med farging i ammeperioden da? Man kan bleke det da, eller? :)

13.02.2011 - 19:57
URL: http://sandrareegard.blogg.no/
Heart drømmen om en liten en...

Nå hadde jeg ikke bleka håret hjemme når jeg er gravid, masse giftstoffer som du puster inn, samt trekker inn i hodebunnen.. Hadde gått til frisøren og tatt noen folie striper, så slipper du å få det direkte i hodebunnen samt bruke en litt mildere form for bleking.. Husk du deler kroppen din med babyen din.. =)

Men når babyen er ute kan du bleke det så mye du orker;) Vet det er noe som heter avfarging som du kan ta før du bleker det, de som jobber på vita har ofte noen gode råd!=)

13.02.2011 - 19:59
URL: http://drommenomdeg.blogg.no
Heart Ida Mørk

BEGYNN Å STRIP DET ;) DU BURDE GÅ TIL EN FRISØR

13.02.2011 - 20:05
URL: http://idamrk.blogg.no
Heart Sissel.

Burde gå til en frisør ja, og ta hettestriper sånn at det blir gradvis blondt. Det sliter mindre på håret enn når man farger alt på en gang også :)

13.02.2011 - 20:30
URL: http://sisselmarsbarn.blogg.no
Heart Stine

Vel, først og fremst må du begynne gradvis. Du kan ikke bare gjøre det i én behandling. Jeg har dessverre ikke så mye erfaring selv, men farga håret mørkt for litt siden, og angra som ei bikkje... Så jeg er på veien til å bli blond igjen selv!

Det første jeg gjorde var å gå til frisøren å ta mange-mange hettestriper. Nå snakker vi MANGE. Da gikk det fra lyst brunt til mørk blondt. Frisøren sa at jeg burde komme tilbake og stripe et par ganger til for å få det blond, men det passer ikke akkurat min økonomi å stripe det for 1100 kr annenhver uke... Derfor tar jeg resten på egenhånd.

Jeg kommer til å stripe det et par ganger hjemme, men nøkkelproduktet jeg bruker er Blond Spray fra szwartskopf (eller hvordan nå enn det skrives..) Jeg VET at mange som kan mye om dette anbefaler å holde deg laaaangt unna blond-spray, men det funker for meg... Det kan lett bli gult da, men da er det et annet produkt; Blåsjampo! eller lilla og sølvsjampo. Funker på samma måte. Det tar bort alt av gulskjær i håret og gir deg en kald farge. Denne må IKKE brukes for lenge, for da kan du få blått hår.

Kanskje ikke så veldig mye til hjelp, men blåsjampo (sølvsjampo fra l'oreal bruker jeg, kjøpes hos frisøren) var vel det jeg skulle fram til. Det kan iallefall redde deg hvis det desverre skulle bli gult! :)

13.02.2011 - 20:43
Heart Camilla,Mamma til Nathaniel <3

Jeg fikk beskjed om å vente til jeg var ferdig med amming også :) men det er jo helt opp til deg, hvor mye du "tørr" å sjanse på håret ditt :P

13.02.2011 - 20:46
URL: http://cnm10.blogg.no
Heart Hei, hei.

www.tcmn.blogg.no farget håret sitt fra mørkebrunt til blondt gjennom flere prosesser, og hun skrev også hvordan hun gjorde det! :)

13.02.2011 - 22:25
URL: http://occiput.blogg.no
Heart Tina

Gå til frisøren !!! Det sliter så sinnsykt på håret og det blir som regel ikke blondt før etter mange bleikinger, og da er håret ødelagt !

13.02.2011 - 23:16
Heart .....

Du burde stripe det blondt :) Det skader ikke like mye på håret som om visst du skulle hel bleker eller avfarget det. Det vil selvfølgelig ta litt lenger tid, men håret ditt vil ikke ta like mye skade også vil du ikke få det orange håret. :P Jeg har gått frisør og har fått vite litt om det her :)

14.02.2011 - 08:31
URL: http://mammatilenprinsesse.blogg.no
Heart Mia

For det første, ALDRI gå fra mørkt til lyst hjemme. Hvis du skal bli blond, så må du komme deg til en frisør. Du må ikke finne på å gjøre det hjemme selv. Jeg er selv frisør, og har sett altfor mange stygge tilfeller av hjemmefarging i akkurat det tilfellet. Å gå fra svart/mørk brunt til blondt er en ganske stor prosess, og du vil ikke kunne se ut som fargen på bildet før etter en rekke med frisørtimer.. Det er en såpass stor påkjenning for håret ditt, og hvis det ikke gjøres riktig så vil det gå riktig så ille..

Oppsøk en frisør, så skal du se at du sitter med håret i behold :-)

14.02.2011 - 09:46
Heart Hanne

Tenkte bare å gi en liten anbefaling når det gjelder blonderingsspray.. Har selv brukt dette produktet, og syntes det fungerte fint, i hvertfall en liten stund.. For det første ble håret mitt helt gult, men det værste var vel egentlig at det begynte å ryke, slik at håret ble mye tynnere og veldig flisete. Gikk selvfølelig til frisør, og hun kunne fortelle om flere kunder hvor håret faktisk datt av i klaser etter bruk av blonderingsspray! Jeg måtte dessuten la alt håret vokse ut igjen før det kunne få ny behandlig..

Når det gjelder til hjemmebleking, har jeg både hatt skikkelig bommerter (hadde mørkt hår og helbleket, noe som resulterte i helt hvit ettervekst og gulerotfarge i resten av håret) og veldig vellykkede blekinger. Da har jeg brukt hettestriper og gjort det i flere omganger, det ser ganske naturlig ut. Bare ha tålmodighet og gjør det i flere omganger vil jeg tro det burde gå ganske greit å gjøre det selv..

Masse lykke til og lykke til med resten av graviditeten. Håper ting med jordmor-styret løser seg!

14.02.2011 - 14:17   Navn/Nick:
  

   E-postadresse: (publiseres ikke)
  

   URL/Bloggadresse:
  

   Kommentar:
  

   Husk meg!

  
                    
hits